Bordplader til badeværelser

Leder du efter bordplader til badeværelser så er Stone Studio det helt rigtige sted at starte.

Stone Studio har mere end 25 års erfaring med levering af stenbordplader til forbrugere, og hos os kan du uden tvivl også finde de bordplader til  badeværelser der passer perfekt til din bolig, og til din stil.

Stone Studio tilbyder bordplader til badeværelser i følgende materialer: Granit, kvarts, keramik og marmor. Så bade hvad angår valg af materialer, samt farver og mønstre, kan Stone Studio tilbyde noget for enhver smag, og for alle slags badeværelser, hvad enten det er til en ville, en lejlighed eller til industri og erhverv.

Hvilke materialer egner sig bedst for bordplader til badeværelser?

Der er naturligvis forskellige ting der spiller ind når det kommer til valget af bordplader til badeværelser. For det første skal du vælge et materiale hvor forskellige ting som sæbe, makeup, barberskum osv. Ikke kan trænge ind i. Desuden skal en bordplade på badeværelset være nem at rengøre. Dvs. Den bør være uden revner og lignende mellemrum.

Granit, er holdbart, pletbestandig, smukt og det er det mest holdbare og nemmeste at pleje af naturstenmaterialerne. Selvom det er relativt dyrt, giver det et elegant look, der er uforlignelig.
Granit bordplader skal forsegles hver sjette måned til et år. Rengør bordpladerne med varmt vand og et flydende rengøringsmiddel. Undgå slibende rengøringsmidler; de ridser og sløser finishen. Små ridser kan poleres ned.

Kvarts, efterligner udseendet af kalksten, granit eller marmor, men er endnu mere modstandsdygtig over for ridser og pletter. Denne syntetiske komposit består af 90 procent kvartspartikler i en lang række farver og tykkelser. Kvarts er det materiale, du skal bruge, hvis du overvejer en bordplade med en speciel bordkant. Kvarts er praktisk til badeværelset, holdbart, let at rengøre og kræver ikke forsegling.

Kontakt Stone Studio i dag, så hjælper vi dig med at finde de perfekte bordplader til badeværelser.

I

Modtag et tilbud

Kontakt os om Jeres projekt. 

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at sende jer et tilbud.

Produkt navn: Bordplader til badeværelser

+45 2891 3141

Herlev Hovedgade 201A,
2730 Herlev
Danmark

info@stonestudio.dk